טונה סטארקיסט 
המתכון הטוב ביותר 
 
 עושים הפסקת עבודה קצרה, ומנשנשים טונה    צילום: נענע10    
טונה סטארקיסט |
 

אתם בחרתם את מתכוני הטונה הטוב ביותר כשבא לנשנש במהלך העבודה. בואו לגלות עם איזה מתכון אתם הייתם בוחרים לבלות את הפסקת הצהריים?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
אילוסטרציה
 אילוסטרציה 
 צילום: ערוץ 10 
 

עגבניה ממולאת במוס טונה / מירב עטיה 

מצרכים:

עגבניה

טונה 5%

מיונז לייט

מלפפון בחומץ קצוץ דק

עירית קצוצה דק

ביצה קשה

 

אופן הכנה:

- את העגבניה חותכים בחלקה העליון ומרוקנים את התוכן

- ממליחים והופכים העגבניה על מנת לתת לנוזלים לייגר החוצר.

- בינתיים בבלנדר מוסיפים קופסת טונה 5% ליצירת מרקם אחיד.

- מוציאים החוצה לקערה מגרדים הביצה בפומפיה ומוסיפים לתערובת + עירית קצוצה + מלפפון חמוץ קצוץ.

- ממליחים ומפלפלים

- מערבבים הכל יחד וממלאים את העגבניה בתוכן המוס

 
אילוסטרציה
 אילוסטרציה 
 צילום: חיה אילונה דר 
 

תבשיל פסטה טונה מוקרם / אביטל ארביב

 

מצרכים:

פסטה

בצל

עגבניה

רסק עגבניות

טונה

גבינה צהובה

קורט מלח, פלפל ופפריקה

 

אופן ההכנה:

- מכינים את הפסטה לפי ההוראות על האריזה ושמים בצד.

- מחממים שמן בסיר ומטגנים את הבצל והעגבניות קצוצים (אפשר להוסיף מעט פטרוזליה קצוצה).

- שמים מים לפי העין ו 1-2 כוסות רסק עגבניות. מוסיפים או הטונה בלי השמן ומערבבים.

- משמנים תבנית,שמים בה את הפסטה, שופכים את הרוטב ומערבבים. מפזרים מעל פרוסות גבינה צהובה ומכניסים לתנור לחום בינוני בערך ל-10-15 דקות או עד שהגבינה נמסה.

בתאבון!

 
 

אתם בחרתם: תבשיל פסטה טונה מוקרם הוא המתכון הטוב ביותר

 
 
 
 
 
 
תגובות
הוסף תגובה0 תגובות
הוספת תגובה
מאת
 
נושא
 
תוכן
 
 
 
 
תודה! תגובתך התקבלה.
התגובה תתפרסם בכפוף לתנאי האתר.
 
 
 
 
 

כל הזכויות שמורות 2011 © נענע 10 בע"מ
 
 
 
 
כל הזכויות שמורות © Nana10 בע"מ
Video powered by